Muhamet Elshani
Legjitimiteti, çka asht ky?!
Qeveria e Kosoves e votueme prej 61 deputeteve, e cila nuk e ka mbeshtetjen e se paku 50 deputeteve shqiptar’, nuk ka legjitimitet etnik/kombetar, sepse kjo Qeveri nuk e shprehe vullnetin e shumices shqiptare.
Madje, kjo Qeveri e ka te dyshimt edhe legjitimitetin qytetar’, ku nevojiten se paku 61 vota te deputeteve te cilet Kosoven e konsiderojne shtet dhe atdhe te tyne. Per se paku 10 nga 61, ky nuk asht rasti.
Imazhi mund të përmbajë: 1 person, ulur, syze dhe Zmadho

About admin

x

Check Also

Une biri i SHQIPERISE AME, ne mergimin e zi!

Nga: Luan Baci 1 Tetor 2022 Une biri i SHQIPERISE AME, Qava...