Home / Lajme /

KUSH E PËRKRAH „ QEVERIN E HOTI ABDULA?
Është interesante që:
Këtë qeveri 100% e kanë përkrahë LISTA SERBE, NISMA- AKR dhe HASHIM THAQI!
Falë Donika Kada, AAK shpëtoj për një përqindje të mos jetë me këta më lartë!
Edhe vet Demokratski Savez Kosova ( ish Lidhja Komuniste) që sot njihet si LDK nuk e ka votuar „ bugarin“ Dula Abdula 100% si LISTA SERBE!
Imazhi mund të përmbajë: 2 njerëz

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...