Home / Opinion / SHIK-u krijesë kriminale!

SHIK-u krijesë kriminale!

Kjo ishte dhe vazhdon të mbetet veprimtaria “patriotike” e SHIK-ut të Hashim Thaçit, bërja e dosjeve e spiunimit dhe e shpifjeve kriminale kundër shqiptarëve!
Vetëm dëgjoni e përcillni me kujdes deklaratat publike, pa i dëgjuar fare sajesat shpifëse të tyre jopublike, të njerëzve të tij! Shpifje, informata të shtrembëruara, mashtrime vetëm dhe vetëm kundër shqiptarëve, kundër familjeve të ndershme e patriotike, dhe kundër çdokujt që nuk i bindet dhe nuk bëhet pjesë e krimit të tyre.
Të dhënat e 2 milionë qytetarëve të Kosovës të ruajtura në dhomën e përgjimit qenkan rrezikuar, sepse nuk qenkan në dorën e shik-ut më! Nga kush? Kush, pse dhe si po e di këtë? Pse po e ditkan vetëm këta?! Në dorë të kujt qenkan tani? Qenka zbuluar laboratori i drogës tani! Vetëm tani po e di krimineli?!
Ky është mikro-menaxhimi social i kriminelëve spiunë me makro-qëllime politike. Ky është parimi i spiunëve politikanëve të kriminalizuar për shantazhim dhe kërcënim të njerëzve për qëllime politike.
Për kë e bëjnë këtë? Veç Serbisë, për kë tjetër?
E për Serbinë, veç UDB-ës dhe siç duket krijesës së saj shik-ut, këtë nuk e bën kush tjetër!
SHIK-u ishte krijesë e UDB-së apo e kapur nga UDB-ja!? Apo të dyja bashkë?!?
Të gjithë ata persona që janë angazhuar për SHIK-un me bindje për luftën kundër Serbisë dhe që nuk i kanë duart e përlyera në gjakun e njerëzve të pafajshëm e të patriotëve shqiptarë, tani duhet të flasin për krimet e SHIK-ut!
Mos heshtni!
Mos merrni barrën e krimit të huaj!
Ia keni borxh Kosovës të vërtetën!
Pa frikë!
Flisni!

About admin

x

Check Also

Une biri i SHQIPERISE AME, ne mergimin e zi!

Nga: Luan Baci 1 Tetor 2022 Une biri i SHQIPERISE AME, Qava...