Home / Lajme /

Gjykata Kushtetuese e Kosovës solli vendimin e saj, një lajthithe nga vendimet e mëhershme. Fatkeqësisht ky është një vendim i cili e dëmton demokracinë dhe imazhin e Republikës, por si duket këtë nuk e patën parasysh gjyqtarët e kapur për bishtin e kapelës së tyre. Fatkeqësisht ky kontinuitet i veprimeve anti-Kosovë janë bë pjesë e veprimit politik e institucional në Kosovë. Vetëvendosjes iu provua mundësia të qeveris si parti fituese, prandaj deri në zgjedhjet e ardhshme Kosova do të kalojë një proces të trishtë post-pandemik, me verdiktin e çuditshëm të Gjykatës Kushtetuese, e cila e zvetnoi fuqinë e shtetit të Kosovës. Por verdiktin e fundit do ta jep votuesi i cili e do Republikën e forte e të qëndrueshme, jo të kapur e rraskapitur. Gjykatësit ia dhanë pushtetin individit në tavolinë, por harruan se pushtetin e jep dhe e merr qytetari me votën e tij si e drejtë themelore e demokracisë.
Imazhi mund të përmbajë: 2 njerëz, E brendshme

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...