Home / Lajme /

4 orë

Fotografia e Simpatizantët e Vetëvendosjes

Pasi nuk munden ti gjejnë gabime në qeverisjen me duar të pastra të kryeministrit Albin Kurti, shtet-rrënuesit dhe bashkëpunëtoret e Vuçiqit në Kosovë, paguajn media e portale për të shpifur dhe për të dezinformuar opinionin me fjalë të shtrembëruara dhe propaganda të stilit TANJUG

Në ankesen e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjykaten Kushtetuese është përmendur neni 82.2 i Republikes së Kosovës ku thuhet se pas mocionit të qeverisë, kuvendi shpërndahet dhe shpallen zgjedhjet e reja.

Kurse më tejë në ankesë është thënë se presidenti Thaçi dhe PLAN-i po e ndjekin nenin 130 të kushtetutes së Serbisë, ku është e paraparë se nese bie qeveria, kuvendi nuk shpërndahet, por edhe mund të mandatohet qeveria e re.

Presidenti Thaçi nuk duhet ta ndjekë shembullin e kushtetutes së Serbisë, por asaj të Republikës së Kosovës. Ndoshta këtë shembullin e kushtetues së Serbisë ja ka treguar miku i tij Vuçiqi, por ndoshta edhe Isa Mustafa pasi ka përvojë si ish shërbyes i zellshëm i sistemit të Serbisë në ish-Jugosllavi

Thaçi dhe argati i tij Isa Mustafa e kanë shkelur kushtetuten dhjetëra herë që nga demarkacionet, tentim-Zajednica, e deri sot kur u pezullua votimi i qeverisë jo-legjitime nga Gjykata Kushtetuese për të mandatuarin e Thaçit pra Hotin

PAN-LDK janë në hallë të madh përveç që po shpifin, tani edhe po sajojnë gjëra përmes partnerëve të tyre kontrabandist serb, duke futur në Kosovë maune të naftës dhe gjatë rrugës duke vendosur edhe foto të idollit të tyre Putinit.

Por jo, shpifjet e tyre dhe propagandat nuk janë të vërteta. Qeveria Rakiq e varur nga Beogradi, dhe e dirigjuar nga Hashim Thaçi nuk kalon!

Shihemi në zgjedhje 52.8% 

#meKryeministrin

About admin

x

Check Also

‘Nuk dua të vdes për Putinin’, arrestohen qindra persona në protestën kundër mobilizimit

Qindra njerëz janë arrestuar në të gjithë Rusinë për protesta kundër mobilizimit...