Home / Opinion / Shqiperia ka rreshitur ne ceshtjen kombetare

Shqiperia ka rreshitur ne ceshtjen kombetare

Gjenocidi i bere ne Srebrenice dhe ne tere Bosnie e Hercegovine eshte i denuar nga te gjitha shtetet demokratike dhe liberale ne Evrope e me gjere.

Per ate gjenocide jane denuar shume kriminel, ne mes te tyre edhe kryefashistet, si Karagjic e Mladic.

Shume parlamente te shteteve demokratike e kane denuar kete gjenocide. Edhe disa shtete ballkanike i denuan masat gjenocidiale.

Po veprime politike dhe gjenocidiale u bene edhe ne Kosove.

Pse nuk u denua nga Parlamenti i Shqiperise?

Fakte per mos denim nuk ka.

Nuk ka te dhena per vendimin 13 per dhe te tjeret kunder.

Nga ky vendim shihet se me shume se 90% e deputeteve votuan kunder.

Besimi se Parlamenti i Shqiperise nuk e denon gjenocidin serb ne Srebrenice dhe ne Kosove eshte jo i drejte. Shqiperia eshte kunder dhunes gjenocidiale ndaj popujve.

Kurre shteti shqiptar nuk ka qene ne anen e cionisteve racist.

Besohet se konflikti i ashper midis pozites dhe opozites eshte shkaku i mos denimit! Mundet me patur edhe fakte tjera?

Ketu eshte shkaku.

Kjo verehet edhe nga diskutimet e bera ne Kuvendin e Republikes se Shqiperise.

Kuvendi u shfrytrzua per lufte frontale kunder pozites dhe opozites. Nuk u diskutua fare gjenocidi. Kryesisht u shfrytezua foletorja kunder pozites dhe nga kjo edhe kunder opozites.

Tehu i luftes ishte Sali Berisha dhe Edi Rama. Ndaj njeri tjeterit u bene shume akuza.

Pozita e kritokoje z.Berisha se ne kohen e embargos kunder Serbise e Jugisllavise theu embargon dhe dha derivate dhe arme shtetit serb dhe serbeve te Bosnjes.

Bashkepunoje me agjentin serb,- Fazllicin.

Kjo eshte e vertete historike.

Opozita e kritikoje z. R!ama se per shkak gjoja te bashkepunimit me kriminelin Vucic nuk e votuan rezoluten per denimin e gjenocidit serb ne Srebrenice .

Te dy keto ane duken se kane dicka reale.

Sali Berisha bashkepunoje shume me shtetin serb nepermjet Malit te Zi, vegles se Milloshevicit, kriminelit Bullatovic, qe ishte Kryrminister, u ndihmua Serbojugosllavia.

Nepermjet Malit te zi shkonin armet dhe derivatet per serbet dhe Serbine nga Shqiperia.

Ndersa, tash z.Rama kerkon qe te harrohet e kaluara dhe te ecet ne te ardhmen, nepermjet “Ballkanit te Hapur”.

Te dy keto jane te demshme dhe nuk i sherbejne paqes dhe prosperitetit ne Ballkan.

Z.Berisha kerkohet te pergjigjeg penalisht per ndihmen dhe bashkepunimin me shtetin neofashist serb.

Veprimet e z.Berisha si President i Shqiperise ishin dhe jane te denueshme.

Besohet se edhe tash z.Rama po bene gabim te rende, per te mos thene armiqerore, kunder shqiptareve dhe Republikes se Kosoves.

Te kapur pas konflikteve per pushtet, keta e kane kapur Kuvendin. Tere pushtetin e kane shnderruar ne mjet te luftes ndaj paleve.

Shqiperia keshtu ka rreshitur ne ceshtjen kombetare.

Pa stabilizim politik ne Tirane nuk ka qendrime kombetare.

About admin

x

Check Also

Xhemil Zeqiri, veprimtar heroik i çështjes kombëtare shqiptare

/ Nga Arkivi i diplomcis.dk/ Epoka e Re, 24.01.2004 Prishtinë, janar – ...