Home / 2022 / maj

Monthly Archives: maj 2022

Neoliberalizmi dhe egoizmi i shoqërisë sonë!

Shkruan: Medai Shaholli Pasi për një kohë të gjatë shamë dhe mallkuam me libër shtëpie ‘socializmin shkencor’ si sistem i dështuar në ekonomi, për mungesë të pluralizmit politik, për liritë e munguara të individit, për mungesë të fjalës së lirë… ...

Read More »

Mision i pamundur!

Shkruan: Medai Shaholli A është e rastit lidhja e fortë e miqësisë dhe vëllamia (pobratimi) e të ‘gjatit’ tonë me çetnikun serb Vuçiq? Asgjë nuk është e rastit! Jo vetëm se dy të ‘gjetët’ i bashkon feja orthodokse dhe ideja ...

Read More »