Home / Të ndryshme / PA AS MË TË VOGLIN DYSHIM!

PA AS MË TË VOGLIN DYSHIM!

Zeqir DURAKU

Dhe, më në fund, kur edhe . . .imponueshëm

po m’duhet t’i kam parasyesh     shqiptarët

e para vitit 1990, si dhe shqiptarët e pas vitit 1990

. . .dhe, prapë, imponueshëm po e bëj edhe

krahasimin dhe dallueshmërinë në mes

shqiptarëve të deri para vitit 1990, me shqiptarët

e pas vitit 1990 e mëtej. . . ,      po vij në bindje

përfundimtare e të plotë,   se,    Enver Hoxhës

duhet t’i ngritet një përmendore -shumë madhështore

në Tiranë, apo në Gjirokastër,       . . .duhet t’i ngritet

Enver Hoxhës një përmendore e lartë, dhe   aq e lartë

sa,    të mund     TË  SHIHET    KOKA e Enverit. . .

-që të mund të shihet portreti i Enver Hoxhës, së paku

në të gjitha vendet ku jetojnë e banojnë shqiptarët !

. . .Sepse, tashmë jam i bindur  fort  e   përgjithmonë

se,    një PËRMENDORE   të tillë     -Enver Hoxha

-plotësisht e MERITON !

16.8.2020

About xhzeqiri

x

Check Also

SALIU JO QË NUK DO TË DËNOHET… POR SË AFËRMI DO TA KEMI KRYEMINISTËR

(Intervistë e supozuar me “Babalen” nga Vlora) I lodhur në takimet me ...