Home / Opinion / Horrospia Erdogan!

Horrospia Erdogan!

Takohen dy Armiqët e përbetuar me i nda interesat e tyre mbi Kurrizin e tokave shqiptare!

Ka info konfedenciale që Turqia me pajtimin e Serbisë, Rusisë dhe të EU të marrë nën Kontrollin e vet viset ” arnaute ” ( Shqipërinë, Maqedoninë pjesën islame dhe Kosovën deri te Ura e Ibrit e andej pjesën tjetër Serbia!!!

Ura e Ibrit me qenë vendkalim dhe kufi në mes EU dhe Turqisë apo shkurt e shqip me thënë më troq kufiri i ardhshëm në mes të Islamit dhe Krishtenizmit! Shqiptarët i ka vënë në gjumë Qebëja e Alaudinit të cilën për mrekulli po e shfrytëzon për manipulimin e shqiptarëve Turqia e Serbia, sidomos Erdogani përmes islamit, xhamijave dhe hoxhollarëve!

Vizita e djeshme e Neosulltanit Erdogan është Thikë pas shpine e integrimeve euro – atlantike! Shqiptarët edhe njëher i treguan Zotit dhe Botës që janë Tradhtar të mdhenjë, jo të denjë dhe jo të aftë për të qeveris vehtën e tyre dhe për të qenë të pavarur!

Vizita e Erdoganit dje largon tmerrsisht shqiptarët nga Europa! Dje fitoi Turqia e humbën shqiptarët!

Mos e vidhni – Shtetin, duane kombin!

/ Mar nga FBC e llyrian Max Maxhuni/

About admin

x

Check Also

SALIU JO QË NUK DO TË DËNOHET… POR SË AFËRMI DO TA KEMI KRYEMINISTËR

(Intervistë e supozuar me “Babalen” nga Vlora) I lodhur në takimet me ...