Home / Opinion / Tӫ nderuar miq!

Tӫ nderuar miq!

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Kush përçmon vetveten, duke vepruar në këtë mënyrë, vazhdon ta çmojë veten si përçmues.
Përseri!
PËRSHENDETJE NGA BURGU 30 DITOR SAPO MBAROI. Ndalesat e policisë së Fecebookut nuk kanë fund.
Tashmë jam sërish: “ILIR!”
Jam autor i pesë veprave letrare… Tani jam një i gjallë, po na mbysin të vdekurit…
Z. Administrator i facebookut – A KA MUNDËSI EMRI JUAJ TË BËHET PUBLIK!!! NËSE NUK JENI SEKRET APO NJË LLOZHË SEKRETE…
– Po a ka ligj në botë, zotri i paknaqur, që të dënojë mendimin dhe fjalën e lirë. Disa raportues shqipfolës pallonj e fshehin bishtin e vet përpara çdo vështrimi dhe e quajnë këtë gjë krenarinë e vetë… Sot kjo gjendje mjerë në administratën e FB-së qëndron me të vërtetë në Amerikë e në Evropë dhe unë e quaj hipokrizija morale e atij që udhëron bllokimin e fjalës së lirë në profilin tim.
– Sinqerisht, nuk i kuptoj administratorët e FB… Ata bashkë me enigmen e tyre… Ju duhet të jeni ndër të parët që duhet ta zbuloni të fshehtën e radikalizmit fetar e politik, thënë ndryshe, edhe enigmen e tyre. Ne, që jemi, kundër gjuhës së trashë të fondamentalizmit dhe korrupsionit politik. Si mund ta bëni në verbëri ndalimin e shkrimeve dhe komenteve të mija!!!
Një dyndje raportimesh është lëshuar kundër postimeve të mija, nga ushtria e minjve, më qellim ndalimin publikimit të këtyre postimeve nga FB? Edhe një muaj i larguar nga ju – pasi e bllokuan edhe fjalën time të lirë.
Bllokuesi i FB censuron, bllokon shkrimet dhe komentet OBJEKTIVE dhe lejon vetëm mizorinë e komenteve anti/shqiptare, ofenduese, agresive apo komentet dhe kërcënimet që i bëjnë punë armiqëve të kombit shqiptar. Punojnë kunder interesit kombëtar duke manipuluar faktet dhe publikojnë lajme të deformuara dhe luftë vëllavrasëse. Talebanët shqipfolës janë shumë të “talentuar” në fushën e hipokrizisë dhe nëprmjet këtij FACEBOOKU kanë dhënë konribute të paçmueshme për të na mbytur në mediokritet. Kush përçmon vetveten, duke vepruar në këtë mënyrë, vazhdon ta çmojë veten si përçmues.
Herezia ime, e bllokimit, që kam bërë në këtë rast ka lidhje me kritika të forta në adresë të atyre politikanëve dhe religjionëve që në emër të lirisë së besimit fetar kerkojnë të ndryshojnë karakterin, kulturën e traditen shqiptare të jetesës deri në tjetërsimin kombëtar…
Sa keq që dhe në “FB” lobet anti-shqiptare kanë fuqi të na pealizojnë, nën emrin “e mungesës së korrektësis!” Sa më shumë kundërvihen anti-shqiptarët, aq më i madh do të jetë kundërveprimi im! Jam i bllokuar edhe në të gjitha grupet ku isha admin. Këto janë vepra të shqipfolsëve gjak prishur që nuk e duan të vërteten shqiptare.
Mjerë për ata gjak prishur!
Ju përshendesë miqësishte zoti i paknaqur!

About admin

x

Check Also

Xhemil Zeqiri, veprimtar heroik i çështjes kombëtare shqiptare

/ Nga Arkivi i diplomcis.dk/ Epoka e Re, 24.01.2004 Prishtinë, janar – ...