Home / Lajme / GJËRGJ KASTRIOTI

GJËRGJ KASTRIOTI

I till ishtë profili fizik dhe moral që na jep BIEMI mbi heroin tonë kombëtar, që është një zheni, një prijës, një diplomat nga të radhës së parë, më të cilin mburremi se do të na ndritë për gjithnjë jëtën si një yll i shkëlqyer. Ënergjia, trimëria, mprehtësia e mendjes dhe morali i lartë i SKENDERBEUT, këti burri të madh që, në kohën e tij tërhoqi vëmendjen e tërë botës, do ta mbrujnë rinin tonë me ndjenja e mendime të holla e të fisme dhe do ta ngrenë në sfera të larta që të mund e më nder e lavdi të jetë në gjendjë të kryejë punë të bukura e të lejë gjurma të pashlyera në histori, ashtu sikundër ndodhi me popullin shqiptar në kohën e heroit tonë e në kohrat ma të vona gjër në ditët tona.

Mund të jetë një vizatim i 1 person, mjekër dhe teksti

About admin

x

Check Also

Xhemil Zeqiri, veprimtar heroik i çështjes kombëtare shqiptare

/ Nga Arkivi i diplomcis.dk/ Epoka e Re, 24.01.2004 Prishtinë, janar – ...