Home / Të ndryshme / Çdo 17 janar i kujtojmë Jusufin Bardhoshin dhe Kadriun!
UÇK
ushtria

Çdo 17 janar i kujtojmë Jusufin Bardhoshin dhe Kadriun!

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Nga: Arflet Selmani

VËLLEZËRIT GËRVALLA
Në një pritë një natë të errët
Atje larg në Gjermani
Dora e zezë e gjakatare
Na i vrau tre djem të ri
E vranë Jusufin dhe Bardhoshin
dhe shokun e tyre besnik
Ai ishte Kadri Zeka
Që nga asgjë nuk kishte frik
Me gjakun e tyre të njom
Trimat e vulosën lirinë
Qëllimi i tyre ishte i qartë
Me e bë bashkë Shqipërinë
Shqipëria gjithmonë rriti
Shumë figura të rralla
Në mesin e tyre Kadri Zekën
Dhe vëllezërit Gërvalla
Që nga 17 janari i vitit 1982
Ata djem mbetën në histori
Në çdo përvjetor i kujtojmë me mall
Lavdi të përjetshme nga populli shqiptar

About admin

x

Check Also

Xhemil Zeqiri, veprimtar heroik i çështjes kombëtare shqiptare

/ Nga Arkivi i diplomcis.dk/ Epoka e Re, 24.01.2004 Prishtinë, janar – ...