Home / Të ndryshme / TUNGJATJETA -SA TË JETË BOTA !

TUNGJATJETA -SA TË JETË BOTA !

 

D E K L A R I M ZËQIRIU ! – Diplomacia.dk

Zeqir DURAKU

 

Enver Hoxha,      o T U N GJ A T J E T A

sa t’ka shqiptar/ë      e sa të jetë    jeta !

Se, Ti, shqiptarët,  Enver,   n’dritë i qite !

Se, Ti, Shqipërinë e ngrite dhe e ndrite !

Se, Ti, Shqipërinë e lartësove dhe e fuqizove !

Se, Ti, Shqipërinë e bërë   KALA shqiptare !

Dhe, Ti, Shqipërinë e bëre edhe kopsht me lule !

Por, prej se Ti po i mungon Shqipërisë, o Perëndi

shqipfolëskuazishqiptarët e bënë Shqipërinë

. . .që më u harru, madje      -edhe FERRI !!!

Dhe, prej se TI po i mungon Shqipërisë, o ZOT

u bë Shqipëria edhe më FERR se FERRI vetë !!!


Dhe, bash në mungesë tënden, o Enver-SHQIPOJA

u bënë shqiptarët; më shumë se shumica e shqiptarëve

-për t’iua patur lakmi, apo për t’u neveritur prej tyre

. . .edhe  SHTAZËT    E    EGRA !!!

About admin

x

Check Also

Merr “flakë” i gjithë Beogradi nga ajo që Albini tha në mediumin kroat për Vuçiqin dhe Putinin

20.12.2021 Në një intervistë për gazetën kroate, Vecernji List, kryeministri i Kosovës, ...