Home / Lajme / BANKROTUESI I LONDRËS!

BANKROTUESI I LONDRËS!

Përparim Rama edhe një herë GËNJEU!

Tha se „ i ka disa kompani që vlejnë 11 milionë Funta, dhe, po ashtu një borxh prej 6 Milionë Funtave.“

Tashti logjikisht edhe fëmijët në djep e dinë që nuk mundesh me pas borxh nëse ke para. Borgje kanë ata që s‘kanë para.

Meqë i dështoj projekti për ndërtimin e vilave të Badovcit, 32 sosh ku secila vlerën do ta kishte 1 Milionë ( total 32 milionë), falë shoqërisë civile dhe Lumir Abdigjikut si minister i Infrastrukturës sa ishte ngaqë Shpend Ahmeti e kishte dhënë pëlqimin, Mafia e Ndërtimit e ka marr përsipër shlyerjen e borxhit të tij prej 6 Milionë Funtave , me kusht që ky nuk do të guxoj të ndaloj dhe të vonojë asnjë leje ndërtimi…

Tjetra, Kompania e Përparim Ramës ka shkuar në likuidim që në vitin 2014, dhe, siç informohem nga Londra (prishtinas që kanë kryer ekonomikun në Londër), Ai përpos 6 milionë Funtave borxhe ka edhe 6 milionë tjera borxhe nga Interesi i OMGes!

Tashti, kam thënë që „ Kosova përnjëmend është vendi i çudirave“ por „ Prishtina ia kalon ngaqë dy herë më shumë është vendi i çudirave!“

Nuk ka asnjë vend n‘botë dhe as në Kandahar të Afganistanit ( atje për 6 milionë borxhe të varin) që për kryetar zgjidhet një njeri me borxhe milionëshe i cili ka konflikt interesi për t‘ju shmangur burgut nga autoritetet Britanike!

KQZ- ja duke u nisur nga fakti që Përparim Rama ka borxhe 6 milionë Euro, duhet të anulon komplet Zgjedhjet në Prishtinë dhe të shpallë zgjedhje të reja…

Rregulla numër Një për t‘kandiduar ka qenë që kandidati me i pas duart e pastra!

Borxhi prej 6 Miljonëve krijohet duke u marrë me punë të pista!

Fjalën e ka KQZ-ja!

Duhet ta thonë: A e kanë ditur kur e lejuan si kandidat Përparim Ramën ( Sami Lushtakun nuk e lejuan sikur më herët Zafir Berishën për një faturë rryme) që Ai ka 6 milionë funta borxh?

Qytetarët duhet të ngritën në protestë dhe të kërkojnë zgjedhje të reja për KK Prishtina!

Përparim Rama ka mashtruar KQZ, LDK, qytetarin por jo edhe Mafian e Ndërtimit!

Mund të jetë një imazh bardhezi i 1 person dhe mjekër

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...