Home / Opinion / LDK- Organizata Themelore e Lidhjes Komuniste të Kosovës…

LDK- Organizata Themelore e Lidhjes Komuniste të Kosovës…

Kohë më parë shkrova një koment real dhe jo kritik, për këtë partin me mbetje jugosllave!

Dhe vërshuan sharjet!

Nuk i shava!

Më ndali Sami Frashëri dhe më tha:

„ Mos i harro fjalët e mia: Nëse qeni ty të kafshon nuk do t‘thotë që edhe Ti duhet të kafshosh atë!“

Nuk i kafshova Sami bej!

Sami bej, meqë më këshillove, si t‘ja bëjmë këtij LUTFI HAZIRIT, që në xhami falet me prapanic dal fushe, e natën me raki sa gusha t‘i rri… I rrejti futbolldashesit se do t‘i bë me stadium dhe që 8 vite trashtë e surles i morën?!

Dëgjo Fatmir Efendi, ky shejtan babëzi, ka politiken qendrore në Serbi, ku partin e regjistroj që me serb autonomin ta finalizoj!

A për këtë arsye LISTA SERBE e ka votuar Luten e Hazirve a?

Pse kush me zë shtjerrur thirrte me ia fal Veriun e Mittovices Serbis, kush i bëri serbet me Komuna si Pashter e Ranilluk që ky faqezi me ngrënë lluk- lluk,,,

E tash po i kuptoj Dami Efendi edhe ata „ pampersat e lageta të LDKes“ që fyenin Saranda Bogujevcin si dhe deklaronin se „ janë lodhë nga tema e të pagjeturve!“

Si Luta si Selim polici

poshteni albanci

sa shumë ishin kanë

që tërë jetën, Luta tha bërtita:

„ Rroftë Jugosllavia dhe Tita!

P.S.

Mendoj, njëmend mendoj, që pa qenë i poshtër ama shumë i poshtër dhe pa qenë pasardhes i ndonjë poshteni albanci kandidatin e Listes Serbe për Gjilanin Lutfi Hazirin asnjë shqiptarë ( 100% gjak shqiptari) nuk e voton,,,

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...