Home / Të ndryshme / O ENVER SHQIPOJA!

O ENVER SHQIPOJA!

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Shkruan: Fadil Shyti

Emrin tênd né zemrat tona,
DIAMANT e kemi skalitur,
-Me djersé, lot e gjak,
Ndé vitet stuhi, si tréndafil e kemi ujitur!
-Kurdoheré, me veprat tua,
-heroizmat, burojné si krua!…
Ty, o Shqipo Kryehero,
né mendje-drite,  po rinohesh…
Lart, o Shqipo po ngritesh, 
po nderohesh, lartësohesh!…
Qé nga jugu né veri,
Nga lindja, né peréndim,
Ty o Komandant, luftove,
-Na mésove, pér Shqipéri dhe Ribashkim!

14 Tetor, 2018

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...