Home / Të ndryshme / VLERËSIM E KONSIDERATË PËR TY GJOKË DABAJ !

VLERËSIM E KONSIDERATË PËR TY GJOKË DABAJ !

Nga: Zeqir DURAKU

Gjokë Dabaj, po të drejtohem kështu, Ty

dhe po e shkruaj …së paku, këtë POEZI për Ty

…për shkrimin tënd “PËR KUVENDIN E PARË

TË STUDIMEVET ARBËRESHE”, të publikuar

në Diplomacia.dk, më 29.09.2021, duke t’u përkulur,

duke të vlerësuar e duke të lavdëruar …jo vetëm shumë

për vlerat e mëdha dhe të përgjithmonshme

të këtij shkrimi tënd në fjalë… dhe, të cilin shkrim

do të duheshte patjetër që ta lexonin e rilexonin MIRË

shqiptarët tejendanë… se, shkrimi yt në fjalë

përmban vlera të pallogaritshme e të përgjithmonshme

për çdo shqiptar që don të jetë shqiptar TAMAM !

 

E, shqiptarët që janë kundër vlerave të veta

dhe VLERAT e veta …i shkelin me “vlerat e huaja”

TOKA i lëshoftë shqiptarët e tillë sa më parë, dhe

-QIELLI iu raftë mbi koka !!!

30.09.2021

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...