Home / Të ndryshme / THEM TEJ AFEKTUESHËM!

THEM TEJ AFEKTUESHËM!

Zeqir DURAKU

Unë, nuk e  di      s a k t ë s i sh t
se    kush,   apo     çka
e ka krijuar  këtë  B O T Ë
dhe, GJITHÇKA  të   saj. . .

Dhe, jam i sigurt saktë, se, këtë

-nuk e DI kurrkush deri më sot !?!

. . .Por, mund  të   them
pa    asnjë  m ë d y sh j e
dhe plotësisht saktësisht   se:
BOTË ma të poshtër;
botë ma të ligë; botë ma të keqe;
botë   ma   të    pakuptimtë
dhe botë  ma   të   QORTUESHME

nuk kish ditur as nuk kish mundur
të krijonte     -as më   e K E Q J A
-e të gjitha të këqiave të mundshme !?!

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...