Home / Opinion / MUSTAFA NANO – TË QENIT SERVIL DHE TRADHTAR

MUSTAFA NANO – TË QENIT SERVIL DHE TRADHTAR

I bëj thirrje Prokurorisë së Tiranës të merret me këtë antishqiptar Mustafa NANO.
Shkas për këtë Nano ka bërë disa deklarata në media në të cilën ai thotë:
1 – “Shqiptarët e Kosovës kanë gjak serbi!”
2 – “Nuk është provuar që shqiptarët janë ilirë!”
4 – “Kosova është pjesë e Serbisë dhe shqiptarët janë shumë mbrapa Serbisë!”
5 – “Serbët i kemi vëllezër duhet ti respektojm..!”
6 – “Kosovarëve mos u jepni ushqim deti sepse pastaj nevojën e bëjnë në det!”
Historia na jep dramën e ferrit të Dantes me shifra e data, sidomos kur është fjala për gjenocidin e kryer nga Grekët, turqit e serbo/malazezët. Herë pas here në histori ndeshim fraza të tilla nga gjakprishurit shqiptar, gjë që mund të shkakton rritjen e pakënaqësisë në vend… Skandal më të madh e më të zi, nuk mund të ketë. Kemi një pozitë dhe opozitë si një fasad të fundrrinave!!!
Ata krijoheshin sa herë që shtetët artificiale totalitare kishin nevojë për të shpërndarë një ide, për të përligjur një kombë, një shtëtë ose të vijë të re politike. Ata shqiptarët i konsiderojnë në dy llojesh:
“Skllav ose të vdekur”.
Kur turpi, buzëqeshja dhe zëri i tyre mund të ndihmonin në arritjen e qëllimit, ose të krijonin një Dardani të vdekur.
Përmes Facebookut, unë Afrim CAKA nga Gjakova, lindur e rritur në Gjakovë, jam dhe do t’i bashkohem në çdo kohë kritikave ndajë këtyre “renegatëve” antishqiptar duke kërkuar edhe bojkotimin e programeve të tyre dhe thirrjen në Proκurori të këtyre gazetarëve, analisti banalë.
Ajo që shohim çdo ditë e netë që ndodhë në vendin tonë, të heqë, të shtonë çdo deshirë për të kërkuar mbrojtjen e çështjes kombëtare nga (Shteti Shqiptar) dhe veç e dikujt dhe njëkohësisht kishte nevojë nevojë për mbrojtje dhe veç kësaj roli i gazetarëve dhe analistëve të përkledhur nuk para i shkon përshtati karakterit të çështjes kombëtare. Gjithnjë ngërthyer në vetvete dëshirë që ne si kombë duhet të jemi më të forte e më të egër ndaj tradhtarëve.
Bojkoti ndaj emisionit të tij televiziv është minimalja për këtë antishqiptar, pasi po të kishte shtet ky njëri do ishte thirrur në Proκurori tani dhe të jepte llogari mbi këto deklarata që cenojnë identitetin, integritetin tonë kombëtar, pasi është person publik dhe nuk mund të bëj deklarata të tilla, pasi shqiptarët kanë vuajtur shumë nga lufta e shovinistëve turqë, grekë e serbë!”.
Por një gjë dihet, nuk është më aspak interesant, shqiptarët kësaj klike filo-greke, filo-serbe një ditë të mirë do të ju thonë NDAL si që ju ka thënë gjithmonë gjatë historisë.
Vendin e ka në biruc dhe jo në liri e media..!
Unë jamë për paansinë dhe për drejtësinë…
Hapsirat që kemi ne si kombë nuk na lejojnë të tillë antishqiptar në trojet shqiptare, por edhe interesi ynë i kombëtar na kërkonë që të hyjmë në përshkrime të mëtejshme të tabuve NANOJANE, që lidhen me dinjitetin e lashtësisë sonë Iliro-Dardane. Unë nuk shtoj vetëm që deklaratat e tij kontraverse ndërto ka lidhje me kufizimie në lirinë e lashtësisë dhe hiostorisë kombëtare. Dy shembuj të deklaratave të tabusë Nanojane që hasën në bashkësi të “qytetëruara” shqiptare me një nivel më të lartë të mungesës së kuklturës dhe të atdhetarizmit, do të na shërbente që t’i tregojmë tradhtarëve se kësaj toke i thonë Shqipëri natyrale, megjithatë, se çfarë efekti ruajtës kah doket e lashta zakonore e kulturore mbanë brenda vetes kontakti me këto përsonazhe të priviligjuara antishqiptare nga shteti shqiptar në “shoqërinë shqiptare”.

Sa shumë moral kemi dëgjuar nga imoralët.

Të drejtat njerëzore qëndrojnë mbi të drejtat e shtetit. Qeveria Edvinit dhe atij të Sajmirit qysh në hapat e para, i përdorën instrumentet e pushtetit që i kanë në dorë për të udhëhequr popullin drejt shkatrrimit, atëherë rebelimi nuk është vetëm e drejta, por detyra e çdo demokrati dhe çdo qytetari. Jo rebelë kundër kombit apo shtetit, por rebel kundër kësaj forme qeverisëse për të cilën ishim bindur se do të sillte shkatrrimin e popullit në menyrë të pa shmangëshme. Fati i elementit shqiptar në shtetin e Shqiperisë varej nga pozicioni i tij në parlament. Situata nisi të bëhej shqetësuese pasi fraksionet e Mustafa Nanos, Arian Çaninit e të Vangjel Dules, grekëve tjerë, këta nuk mund të konsideroheshin më si një mbështetje kur është në rrezik çështja jonë kombëtare. Këto minoritete mbanin gjthmon një qëndrim antishqiptarë. Niveli intelektual Shqiptarë i debatit ishte tepër i ulët. Në çështjet me rëndësi kritike për shqiptarët, Partia Socialistekishte dhe Partia Demokratike frikë se mos humbitnin mbështetësit e grupeve të vogla në parlament. Tashmë ishte hapur rruga për “shkomtarizimin” e matejshëm të shtetit Shqiptar, të cilën Greqia dhe Serbia janë duke i fërkuar duartë. Sot më tepër se kurrë, truri krijues intelektual dhe individit është mëse i domosdoshëm?

Poshtë tradhtarët…

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "ATDHEU-MEMÄDHEU ATDHEU Blerton Murati 51min VMAGAZINELITE.COM Mustafa Nano: Kosovarve Mos U Jepni Ushqimi Deti Sepse Pastaj Nevojën E Bëjnë Nẽ Det- Lajm i"

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...