Home / Të ndryshme / SHQIPTAR I FESË SË V. P. SHKODRANIT

SHQIPTAR I FESË SË V. P. SHKODRANIT

Nga: Zeqir DURAKU

Jam SHQIPTAR
dhe, vetëm shqiptar
fanatik. . .
plot e përplot. . .
– me zemër e me kokë!

Nuk do të ndërrohësha
pasha MUA. . .
madje, -as me Zot!

. . .As me asnjë Djall
. . .as me asnjë Zot
-Ty, o Enver Hoxha
të falem përjetë e mot!!!

Jo, nuk jam i krishter UNË
dhe s’do t’jam kurrë për të gjallë
. . .as ortodoks, dhe as musliman!!!

Dhe, kurrën e kurrës, UNË
i FEVE të HUAJA, -jo
shërbëtor – nuk do t’jem…!

Ty – o Enver Hoxha të përkulem
e të falem përgjithmonë!!!

09.07.1991

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...