Home / Histori / Donika Gervalla çmend opinionin, jep emrin e politikanit shqiptar që i hodhi ata ne “kurth” vëllezërit Gervalla

Donika Gervalla çmend opinionin, jep emrin e politikanit shqiptar që i hodhi ata ne “kurth” vëllezërit Gervalla


Donika Gervalla flet edhe njëherë rreth çështjes së prindit të saj dhe mixhës së saj, ku atyre ju bë një e padrejtë e madhe nga vetë shqiptarët, 34 vite më vonë, Donika në pozitë të Ministres së jashtme të Kosovës kërkon me ngulm që të zbardhet rasti i familjes Gërvalla. Ajo dyshimet e mëdha i ka edhe mbi një politikan i Maqedonisë e udheheqëse i shqiptareve atje, kush tjetër pos Ali Ahmetit, ky i fundit ka raste të shumta për dyshim ajo që e ka bërë edhe me të arsyeshme këtë rast është publikimi i dokumenteve (jozyrtare) nga një gazetar Kontr;avers – Zoran Bozinovski, i cili ka dosjen e vëllezërve Gervalla ku thuhet se ai që e thkesoi këtë gjë është Ali Ahmeti me njerëzet e tij të afërt: Musa Xhaferin (familjar i tij), Fazli Veliun (daja i tij), Gezim Ostreni (bashkëpunëtor i tij i afërt) që u ndanë me vonë. Hap foton 5 sekonda dhe të shfaqen pamjet ekskluzive:

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...