Home / Të ndryshme /    D E K L A R I M    ZËQIRIU !

   D E K L A R I M    ZËQIRIU !

Zeqir DURAKU

Jam absolutisht jofetar dhe KUNDËRFETAR!

Së pari, ngase FETË që i kemi, nuk i kemi tonat
por, i kemi fetë e huaja dhe plotësisht të huaja!

Dhe, edhe për më tepër, sepse fetë që i kemi
nuk na kanë pikur nga qielli. . . as, kurrsesi
nuk na kanë ardhur – as nga Zoti. . .!

. . . Dhe, as miqtë tanë nuk na i kanë dhuruar, por
na i kanë dhënë me të mashtruar, me të imponuar
e me të përdhunuar, madje,  . . .armiqët tanë
më armiqë, e armiqët tanë -më të përbetuar. . . !

Edhe, së këndejmi, FETË që i kemi dhe q’i i besojmë
kurgjë s’kanë qenë të rrezikshme dhe kundërshqiptare
. . .edhe, deri më sot – për ne shqiptarët, çka do t’jenë
– në të ardhmën e afërt dhe në atë të largët !?!!!

25.01.1997

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...