Home / Opinion / AI DHE NE!
Aktiv

AI DHE NE!

Mund të jetë një imazh i Nedai Saoli

Shkruan:  Medai Shaholli

‘Ai i gjati’ i majës së piramidës së pushtetit arriti ta përfundojë me sukses misionin e tij në koncertin e ‘Birrës Korça’ duke e mbyllur me sipas planit koncertin e mbrëmshëm me evgjitin e Sarajevës, pa çka se ca çuna të nervozuar hodhën tymnaja lotësjellës.
Korçerët e tërbuar pas evgjitit Bregoviq, nuk u shkulën nga ‘istikami’ as nga tymajat dhe as nga thirrjet e disa ‘kosovarëve’ të ndërgjegjshëm, ku thanë të mos e pranoni Goranin në festën e birrës se ai është antishqiptar, por korçerët ishin siguruar se vëllami i Aleksandrit, i ‘gjati’ i të gjithë të gjetëve Edvin lemeria, ka sjellë dë Korçë qindra efektivë policie për të ruajtur dhe siguruar evgjitin e Sarajevës nga grindavecët kosovarë të Tiranës.
‘Ai’ e realizoi premtimin se Gorani do këndonte këngën e preferuar të filoserbëve të Tiranës ‘Kalashnikov’, për inat të kosovarëve dhe për qejfin e çetnikut Vuçiqit se në Shqipëri do dëgjohet kënga serbe sa herë të duan vëllezërit orthodoks të Edvinit.
Tani që që ‘artisti i madh’ Gorani i dashur i Edvinit dhe i mijëra filoserbëve të Tiranës performoi lirisht para korçerëve të cilët u dalldisën pas evgjitit, ‘Ai’ ‘i gjati’ i majës së piramidës së pushtetit pas suksesit të mbrëmshëm do të shpik të tjera ngjarje festive për inat të ‘kosovarëve’ me një tjetër antishqiptar të ftuar për t’i kënaqur filoserbët në Tiranë e gjetiu.
‘Ai’ do të mbetet në majën e piramidës së pushtetit duke i bërë favore antishqiptarëve të ballkanit përderisa shqiptarët i janë bindur faraonit të tyre.
Mund të jetë një meme e Luan Qemal Baci dhe teksti që thotë "AI RDT POLICIA QE DUAM ERIV SHE SH MEDIA ERTV ER NE"

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...