Home / Të ndryshme / FJALA IME, MENDIMI I ZOTIT TË VËRTETË !

FJALA IME, MENDIMI I ZOTIT TË VËRTETË !

Nga: Zeqir DURAKU

O shqiptarë ! Oo shqiptarë ! Ooo shqiptarë, ju siguroj

me sigurinë më të plotë, se Zoti; Zoti i vërtetë

kurrë nuk do t’iu ndihmojë për mirë e për mbarë

derisa ju -nuk do ta mendoni    Zotin     SHQIP !

Plotësisht shqip; shqiptarisht.., dhe, derisa ju

nuk do t’i drejtohëni dhe lutëni Zotit SHQIP    …dhe

plotësisht SHQIP; shqiptarisht dhe shqiptarçe tërësisht !!!

…Sepse, Zoti me dashje dhe me qëllim iu ka falur shqiptarë

e, jo diçka tjetër, dhe këtë dijeni mirë e kieni mirë të qartë !

…Prandaj, derisa ju, shqiptar/ë, me gjëra   të    H U A J A

doni t’i drejtohëni e lutëni Zotit; dhe,   në atë mënyrë

pastaj, mëtoni të shkoni …edhe n’Xhenet;   e,   nuk doni

t’i drejtohëni e lutëni Zotit me GJËRAT tuaja plotësisht…

me të cilat, vetë Zoti iu ka falë; ju shqiptar/ë, për këtë arsye

-kurrë s’do ta keni Zotin në ndihmen tuaj,    as   kurrë

s’keni për të shkuar n’Xhenet, përveç me ëndërra e në ëndërra

sepse, qe 2000 vjet,  JU,   o të PAMEND,   e mohoni vetveten

dhe Zotin e vërtetë, ndërkaq që i jeni dhënë e dorëzuar shejtanit

e  SHEJTANËVE -të cilin e të cilët po i konsideroni për Zot !?!!!

25.12.2020

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...