Home / Lajme / KAUZA E MBETUR NË GJYSMË…

KAUZA E MBETUR NË GJYSMË…

Mund të jetë një meme e 2 persona dhe teksti

“Motër, nëse i mbijetoj kësaj lufte do t’i çliroj një nga një tokat shqiptare”

Bekim Berisha

Të gjithë …ose shumkush nga ne, kemi ëndërru çlirimin e bashkimin e trojeve shqiptare. …Por kur një gjë të tillë e pohonte një kolos prej strategu, i dëshmuar në shumë lufta Bekim Berisha, aty nuk kishte më ëndrra por plane aksionesh konkrete, ëndrra projektohej në një realitet të prekshëm. Ai ishte një uragan i pandalshëm. Njerezit si Ai e ndryshojne historinë, ata krijojne dhe ndertojne epoka.

10 gushti 1998 në të cilen ditë ranë Bekim Berisha, Bedri Shala, Elton Zherka, Përmet Vula, Bashkim Leku , do te kete qene nje dite sa e lavdishme e luftes per liri, aq edhe ditë e kobshme per historine tonë, sidomos per historine e pabërë …për historinë që mbeti në gjysmë të rrugës…

Ne vdektarëve të rëndomte na mbetet t’i nderojm maksimalisht dhe t’ua percjellim brezave namin e tyre.

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...