Home / Të ndryshme / MJERISHT

MJERISHT

E shikoj në sy guximshëm mjerimin
Dhe ai më shikon guximshëm mjerisht
Kërkoja një pikë shpresë për ndryshim
Por jeta u bë mjerisht e trishtë
Humbi gjithçka me vlerë mjerisht
Dhe mjerisht asgjë nuk vlerësohet
Kush është i mirë mjerisht ndëshkohet
Kush është i keq mjerisht nderohet
Pra me mjerim nderim a ndëshkim
Nuk e di ku është e vërteta
A mjerisht të nderohesh në jetë
A mjerisht të të ndëshkoj jeta!?

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...