Home / Të ndryshme / ÇKA T’BËN VETJA S’TË BËN KURRKUSH !

ÇKA T’BËN VETJA S’TË BËN KURRKUSH !

Zeqir DURAKU

 

 

ZOTI  e ka shpikur ROBËRINË,   ndërkaq

L I R I N Ë    e   ka   shpikur    DJALLI. . . !

. . .Prandaj, i mbetet njeriut, njerëzimit gjithandej

se, kën ta dojë e adhuroj dhe kën ta urrej. . . !?!

Njeriu dhe njerëzimi   ia   ka bërë vetvetes

dëmin dhe dënimin më të trashin e më të madhin

ç’prej se  i  ka sendërgjuar    për vetveten

ZOTIN dhe DJALLIN !?!

 

                    *        *

                         *

 

INTELEKTUALËT” FETARË !?!

Njeriu dhe njerëzit “intelektual/ë

që vërtetë besojnë në ZOT dhe në DJALL

. . .ata, veç tjerash, janë KUAJ të lindur

me   D U K J E       n j e r ë z o r e . . .

Sepse, edhe KUAJT mësojnë e kryejnë shkollë

por, megjithatë     dhe      megjithëkëtë

-mbesin     K U A J        p ë r gj i th m o n ë !!!

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...