Home / English / Polsk Pjoter Dicek / Derfor vil Albanien ikke acceptere europæere i EU!

Polsk Pjoter Dicek / Derfor vil Albanien ikke acceptere europæere i EU!

Polsk arkæolog, Pjoter Dicek

“I polskarkæolog ved navn Pjoter Dicek i af Europas bedste siger: Jeg unders-gelser af mange europeiske og americaneske Albanologists ser det ud til, at alban er blandt de ældste i verden og den i Europa, (sådan noget kan aldrig accepteres).
Det er en af de 20 millionærer, der er blevet millionærer, og det kan EU aldrig acceptere. Heller ikke Albanien kommer ind i EU, har det ret til at sege erstatning pà over 50 milliarder euro fra alle de stater, der har skadet det, og USA kender ogsà det motiv, der lagde det det nato. Da Albanien kommer ind i EU, skal mange stater ikke blot blot historiker, mænd vil begynde på bryde.
Albanske lande, og n-dvendengvis vil det demografi kort kort blive-ndret, det risikerer på bryde op i SELVE EU. 50% af hele den europeiske industri overf-res til Albanien ved selv på have den yngste befolkning i alderen 35-42 ‘r og den frie arbejdskraft p’et tidspunkt p-20 ved på bo p-selv arbejdet og skabe spundinger i EU.
– Det er ikke noget, vi kan gøre noget ved, siger han.
Han er en af de bedste ark-ologist i Europa, hvor han har afsluttertsti i Warszawa, specialisering i Rusland, kandidagrad af Hamborg og deltagere i udgraveringerne af bosnisk, hvor de ilriske pyramider opstod”.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

About admin

x

Check Also

Xhemil Zeqiri, veprimtar heroik i çështjes kombëtare shqiptare

/ Nga Arkivi i diplomcis.dk/ Epoka e Re, 24.01.2004 Prishtinë, janar – ...