Home / Opinion / SHQIPTARË TË SHQIPËRISË NËNË
LV

SHQIPTARË TË SHQIPËRISË NËNË

Dr. Musa Krasniqi, gjinekologu i shkathët shqiptar që po lë gjurmë në historinë e mjekësisë daneze (plus video)

Shkruan: Musa Krasniqi

06.08.2021

Ju duam e na doni

Koncert serb mos lejoni

Duan t’na perçajnë

Prap me gjak t’na lajnë

Në këtë kohë qe jemi, as edhe një këngëtar tjetër i zakonshëm serb, nuk do të duhej të ftohej për kendim/koncërt në Shqipëri, le ma ai që i urrenë shqiptarët.

Presim që shqiptarët e Shqipërisë nënë të thirrur nga ndjenjat kombëtare e humane të bëjnë presion që këngëtarëve serb t’ftuar t’ju anulohet ftesa.

Serbia dhe serbët minimumi që duhet të bëjnë është KËRKIM FALJA. Agresori duhet të zbutet e jo viktima.

Nuk ka vend për keqkuptim në këtë thirrje.

Ne kurrë ne histori nuk i sulmuam serbët.

Ata nuk kanë të ndalur. Edhe në këtë rast ata kanë qellime armiqësore.

Ne shqiptarët nuk jemi kundër kulturës por kjo që po planifikohet nuk është kulturë, është terror psiqik.

Mos lejoni të lendohen familjet e dëshmorëve, familjet e t’masakruarve, familjet e t’masakruarve kufoma/eshtra ende t’pagjetur, e t’dhunuarat! Unë jam me këta. Këta janë zemra e kombit.

Nën at muzikë serbe, serbët masakruan, dhunuan e dëbuan masivisht popullin tonë vetem pse ishte shqiptar.

Kemi shumë matrapaz që e perkrahin këngën serbe në Korçë. Mos i ndegjoni. Ata janë pa ndjenja e nostalgjikë të serbosllavisë.

Së bashku të mbrojmë dinjitetin tonë kombëtar e human!

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...