Home / Të ndryshme / EPIKO-TRAGJIKA SHQIPTARE

EPIKO-TRAGJIKA SHQIPTARE

 

Zeqir DURAKU

 

Enver Hoxhë-”diktatori”

i “lidhte” shqiptarët për Shqipëri !

Kurse, demokrat-demoNkratët bujarë

i zgjidhën shqiptarët dhe po i zgjidhin

-që ta thejnë qafën sh q i p t a r ë t

. . .kah të dojnë e sa më parë…!

Enver Hoxhë-”diktatori e shpirtziu”

i mësonte shqiptarët -që të hanin, qoftë edhe barë

por, që, njeriu të gjallë, e madje, as zotit në qiell

mos t’i lutëshin as mos t’i përkulëshin -kurrë !!!

Kurse, demokratë-demoNkratët-ENVERFOBË

i mësuan dhe po i mësojnë shqiptarët dhe shqiptaret

që të shkelin mbi dinjitet e sedër të vetë. . .

. . .që të lypësojnë e përkulen para kujdoqoftë. . .

. . .që t’i   shesin    B Y TH Ë T   për një çokollatë

-dhe ta bëjnë Shqipërinë gërmadhë e beribat !!!

16.10.1991

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...