Home / Të ndryshme / BJERU QIELL MBI KOKË E LËSHOJ TOKË !!!

BJERU QIELL MBI KOKË E LËSHOJ TOKË !!!

Zeqir DURAKU

Shqipfolës dhe shqipfolëse SOJSËZË e SOJSËZE

me predispozita. . . edhe më a n t i sh q i p t a r e

. . .edhe sesa Ahmet Zogoll-ultraTRADHËTARI. . .

më 17 nëntor 2012 në Tiranë

ia nderuan eshtrat IDHULLIT të tyre. . .

-atij ish-PISshqipfolësi që plotësisht i përngjasojnë !

Po,  po; i pash sesi -soji më LËTYRË-N D Y R Ë

i shqipfolësëve dhe i SH Q I P F O L Ë S E V E

nga të gjitha trojet sh q i p t a r e . . .

madje, shtqipfolës edhe nga D I A S P O R A . . .

Të i bënin NDERIME -o, vraj o zot e lëshoj TOKË

-eshtrave te Ahmet Z O G O LL O V I Ç I T

. . . të atij QEN BIR QENI   E    p ë r e q e n i

i CILI, nuk ka lënë TË KEQE as TË ZEZË kund

që nuk ia bëri Shqipërisë dhe sh q i p t a r ë v e

sa qe gjallë e për së gjalli !?!

19.11.2012

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...