Home / Histori / Lavdi Forcave të Armatosura të Shqipërisë!

Lavdi Forcave të Armatosura të Shqipërisë!

Mund të jetë një imazh i 1 person

 Nga:Qemal Lame

10 korrik 1943

Kujtojmë 10 korrikun ditën e krijimit të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Nacional Çlirimtare dhe të Ushtrisë Shqiptare.

Nderojmë me mirënjohje dëshmorët dhe partizanët e komandantët trima legjendarë që luftuan kundër nazifashizmit, realizuan bashkë me popullin me forcat tona çlirimin e atdheut duke u radhitur me meritë si shtet fitues në Aleancën e Madhe Antifashiste dhe më pas ndërtuan Shqipërinë moderne.

Suksese Ushtrisë Shqiptare në mbrojtjen e atdheut dhe interesave të kombit shqiptar.

Lavdi Forcave të Armatosura të Shqipërisë!

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...