Home / Të ndryshme / PREHU I QETË, O ENVER HOXHA !

PREHU I QETË, O ENVER HOXHA !

 

 

Zeqir DURAKU

 

. . .Jo, Enver. . . ! Jo, o Enver Hoxha

-jo, nuk ishe as Ti i përsosur

sepse ishe NJERI. . . !

Por, s’po kam kohë dhe s’po kam as arsye

që . . .për të     m e t a t       TUA

të të urrej dhe dënoj   TY,     sepse

-këta,    që vetëm tash . . .për së vdekuri

po t’mohojnë, po të shajnë e po të dënojnë TY

-pa e tepruar fare, them se QENKAN, së paku

. . .edhe njëmilion e një herë -më të këqinj

-sesa që ishe TI !!!

22.02.1992

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...