Home / 2021 / juli

Monthly Archives: juli 2021

RROFSH O RAMË SE NA SHPËTOVE!

Nga:  GJOKE DABAJ Lajm i mirë!.. Myzhde!.. Sihariq!.. U krijua MAKRO-SËRBIA! E firmosi Edi Rama i ynë! E firmosi Zajevi, i tyre dhe i yni! Vuçiqi fërkoi bolet e veta dhe e firmosi edhe ai! Tani s’ka më as Republikë ...

Read More »

TRIMAT DHE FRIKACAKËT E “OPEN BALLKANIT”!

Nga: Gjon Bruçi “O balo, të hëngërt tënja E ke të keqen nga brënda!” Gazeta DITA, në kopertinë të saj të datës 30 korrik 2021, shtron pyetjen: “BALLKAN I HAPUR, APO BALLKAN SERB?!”. Në përgjigje të kësaj pyetje, gazeta afishoi ...

Read More »

ZOT NDIHMOJI SHQIPTARËT NGA ZUZARËT

Nga:Fatlind Selmani Fryma e përҫarjes është tashmë, siҫ thonin pleqtë dhe siҫ duket sheshit, mallkim i kombit shqiptarë. Jemi të mirë për botën dhe hasëm për vetveten ! S’bëhemi as dy vetë së bashku as në familje, pa le më ...

Read More »

              U N Ë

  Zeqir DURAKU – Edhe romantik, e, edhe kapricioz -edhe . . .si Don Kishoti ! – Shumë ma “Hamlet” -sesa Hamleti ! Parashikues e sugjestiv -si Kasandra e Laokonti ! – Lucifer, dhe i pamposhtur nga Mëhilli ! – ...

Read More »

TASH JAM DEPUTET, S’KA Ç’MË DUHET TRURI.

Shkruan: Dilaver Goxhaj Këto ditë rastësisht takova një shok të fëmijërisë, i cili pat vijuar mjekësinë dhe ka specializuar për neuro-kirurg në qytetin …”N”. Kishim gati katër dekada pa u takuar dhe u ulëm e biseduam gjatë. Ai vijon të ...

Read More »

KUSH E MBRON DHE PSE, MINISTRIN E GËRDECIT”?!

Aktiv

Shkruan: Gjon Bruçi Pyet gazeta DITA në kopertinën e saj: Përgjigja është tepër e thjeshtë dhe e njohur nga të gjithë. Jo vetëm Ministri i Gerdecit, por edhe vetë Gërdeci, 21 Janari, dhe disa nga skandalet më të mëdha, që ...

Read More »