Home / Lajme / SOT PËR HERË TË PARË REPUBLIKA E KOSOVËS U PERFAQËSUA DËNJËSISHT NË RAPORT ME SERBINË

SOT PËR HERË TË PARË REPUBLIKA E KOSOVËS U PERFAQËSUA DËNJËSISHT NË RAPORT ME SERBINË

Sot në Bruksel në bisedimet shqiptaro-serbe me ndërmjetësimin e BE-ës u deshmua që Albin Kurti i ka munguar plitikëbërjes në Kosovën e pasluftës.

Kundërshtarë/opozitarë politik të KM Albin Kurti ruani nërvat e mos bërtitni sepse do të keni nevojë për to kohë të gjatë – do të mplakëni si kundërshtarë e opozitarë të Albinit.

Populli shqiptar në Repubikën e Kosovës fatkëqesisht me vonesë por tashme e ka kuptuar kohën e humbur prej dy dekadash me politikanët tjerë dhe do ta zgjedhë përseri e përseri Albinin si burrështetas.

Albini me qeverinë e vet nuk e ka të lehtë sepse i duhët të luftoj për përmiresimin e gabimëve të të tjerëve e edhe vet të mos bëjë gabime.

Albini me qeverinë e vet edhe mund të bëjë gabime por këto gabime do të jenë shumë të vogla krahasuar me gabimet bjeshkë të mëdha në politikëbërjë, me dashje apo pa dashje në Kosovë e për Kosovë në kohën e paraardhjës në pushtet të Albinit.

Ne votuesit e Qeverisë së Albinit duhët ti bëjmë “opozitë” të sinçert kësaj qeverie e ti ndihmojmë që të mos gaboj sepse opozita e vërtetë në Kosovë s’është e sinçert.

Do të ishte fat i madh poqese shteti amë- Shqipëria të orientohej drejt kombëtarisht e ti ndihmoj Qeverisë Kurti në raport me Serbinë. Fundja ajo e ka për obligim kushtetues e moral që t’ju ndihmoj shqiptarëve kudo qofshin ata.

15.06.2021

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...