Home / Lajme / E VËRTETË QË S’MOHOHET DOT!

E VËRTETË QË S’MOHOHET DOT!

Zeqir DURAKU

Derisa ishte ZOT-Enver Hoxha në jetë

Shqipëria ishte e bëhej përherë e më shumë

sikurse e kishin dashur Rilindasit shqiptarë

dhe sikurse e donin shqiptarët e vërtetë!

…Kurse, ç’prej se Shqipërisë po i mungon

Enver Hoxha-ZOT, Shqipëria filloj të bëhet

ou, oi, siç e kanë dashur dhe sikurse e dojnë

shqipfolëskundërshqiptarët, shqipfolëssojsëzet,

shqipfolëssurrogatët, shqipfolëstradhëtarët

…dhe, sikurse e kanë dashur dhe sikur e dojnë

armiqtë dhe më armiqtë e Shqipërisë dhe

të shqiptarëve të vërtetë, kudo nëpër BOTË!

18.12.2018

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...