Historia është shkruar njëherë. Nuk kthehet rrota e Historisë që ti bëjmë qefin Ballit, dhe kolaboracionistëve.Historinë e bëjnë fituesit, ata që formuan shtetin shqiptar: Enver Hoxha dhe Lufta Partizane e popullit Shqiptar.

Gjithë të tjerat janë dëngla dhe ndërhyrje për të shtrembëruar faktet dhe rehabilituar tradhëtarët.

Po të kishte bërë Luftën, dhe ta kishte fituar Balli dhe kolaboracionionistët, atehere do të kishin shkruar ata Historine. Po ja që zgjodhën ti puthin bythën pushtuesit, faqen e turpit, koshin e plerave të Historisë së Shqipërisë, dhe aty u takon vendi.

VF-LP

May be an image of ambiente të jashtme dhe tekst
/Marrë nga FB Mirela Jubani/

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...