Home / Opinion / Enver Bytyçi “Baton Haxhiu është një spiun dhe tradhetar i UDB-së”

Enver Bytyçi “Baton Haxhiu është një spiun dhe tradhetar i UDB-së”

Për Baton Haxhiun, prej dy dekadash e më shu,më vazhdon të përflitet si bashkëpunë,tor i ish shefit të shërbimit serb, Ivica Stanishiqi, bashkëpu,nim të cilin e ka pohuar vetë edhe Haxhiu gjatë dëshm,isë së tij në Hagë, së fundi ka dalë në përk,rahje të shkëm,bimit të terr,itoreve me shtetin serb.

Ai gj,ithashtu tha per Albin Kurti qe Batoni ka shkruar ne med,iat serbe duke thene.

Haxhiu, përmes dy shkrime,ve deri më tani ka bërë thirrje që Serbisë, Kosova t’i dhurojë veri,un e Kosovës.

Por, cila ësh,të arsyeja që Baton Haxhiu po e bën një gjë të tillë? A është ai një dorë e zgja,tur e Thaçit dhe Serbisë?Gazeta “Bota sot”, ka biseduar me profes,orin ndërkombë,tar, doktor Enver Bytyçi.

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...