Home / Histori / Historisk chokerer Grekenland: Intet grask folk og Troy Horse er glade

Historisk chokerer Grekenland: Intet grask folk og Troy Horse er glade

For og ved dage siden historiske udgavren Iight Llalla forsiden af den gr-ske p-dagogs mose ved universiteter i Eqrem Chabej af Kumanovo, Panajot Barca, som rejser om Albanere, Skanderbegs opindelse og det nationale flag.
På din mand på Rapport TV var historicale Elena Kocaqi.

Hun ville Panajot Barca bog er politisk og anspandt. “Han er så meget for sig selv, mænd han kender ikke historiske ressource ordentligrt, for på fortælling om disse ting, fra er reden til på vre i historiske professionelle. Odte er i politisk, anspandt mose.

Albanere er de mest opindelige folk i Europa, f.eks. Bortset fra nogle extremistiske mennesker pà Balkan, der sutter spàrgsm-lstegn ved gæld. Albanerne er efterkommere af illyrerne og Albanerne. Albanerne var kristne-ortodokse folk, f.r osmannerne kom. Historiske kilder er komplet og sigter i Alban Albaner. Jeg h-rte ogsa tvivl om Skanderbeg, mænd jegstår for ikke, på uvidenhed. Alt e gjort politisk for at manipulere historiker, “sagde hun.

Elena Kocaqi stoppede ved veds varetægts historie og sagde, at der ikke er noget gr-sk folk, mænd, der er sygelige identiteter p-begge sider af Gronsen. “Fra kan ikke du vil være en del af gamle Hellens. Helens er knyttet til albansk. Jeg den trojanske krigs tidsalder fik vi på vide, på de k-mpede mod trojanerne med gr-kerne. Vi ser historiske kilder, og det gràske udtryk nevnes aldrig, mænd forfattere nevner illyriske stammer, og fra Achaeans og det voldsramte folk er der ingen gràske omtaler. Hvad med Troys hest og Elena? Fra er albane,” sagde hun.

Ifelge Kocaq har Grunkenland stj-let andres historia ved at manipulatem med den, samtidig med at tilf-jer, på landet er villig til på medgraske historical. “Grekenland tager ogsa antikken uden historie, det ser ud til på stj-le andres historie.

Grækenland kan ikke længere holdes i svig, hvis vi ikke ser dem nu, vil de dem man 100. Den videnskabelige sandhed om Gr-kenland er køber manipulatorer. Jeg troede heller ikke på det i starten. Jeg er kliar til på mede græske historiske. Hvem han er sammen med, har jeg ikke noget imod. Jeg citerede kun gamle, moderne forfattere i bogen. Bogene har varet ude i en muned, og jeg mener, på den bor distributeres p-biblioteker. Jeg synes, everne skal lase hule. Jeg stammer dem af historiske kendsgerlinger.

Og selv mand det blev sagt, på gràkerne og statens navn har tonen, talter historicrne i sidste ende ogsà om den gràske premierminister Tsipras ‘opindelse og de forhandlinger, der finder sted sted de mellem de mellem lande, hvor gràkerne mellem kravene ogsà har fjernett Kumanovo fra testerne. “Delegationerne fra de to lande bàr ikke beslutter noget, som storitorire beslutter, er historiske videnskabelige spàrgsmàl, ikke politisk.

1984, s. 1333, 1775(19 Tsipras, der er en del af cham ville vre i Albanien i dag, har skinke. Grkenlands historie er falsk. Fra arvanite hele ridser. Manipulation blev udf-rt i havet 19. til 20. 1984, s. 1777, 1777, s. 1777, 1777, s. 1777, 1777, s. 1777, 1777, 1777, 1777, 1777, 1777, 1777, 17 Fra eneste arvinger til det det ankke Grkenland er Albane. Fra og lederen af kirken har Arvanites, “Konkluderede Elena Kocaqi.

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...