Home / Të ndryshme / VEPËR PUBLICISTIKE ATDHETARE QË IA VLEN TË LEXOHET DHE TË ANALIZOHET ME LAPS NË DORË!

VEPËR PUBLICISTIKE ATDHETARE QË IA VLEN TË LEXOHET DHE TË ANALIZOHET ME LAPS NË DORË!

Shkruan: Fadil Shyti

Vepër publicistike revolucionare me një mal me fakte për një Shqipëri të lirë, të barabartë, të drejtë, të përparuar dhe të ribashkuar.

Vepër sfiduese, poashtu me një mal me fakte demaskuese, kundër reaksionit të brendshëm dhe të  jashtëm; që prej vitit të prapësive dhjetoriste 1991, PDSH-PSSH-LDK, e partiza të tjera simotra “demokratike”,-kur hienat shqipfolëse, me qarqet e huaja reaksionare u vësulën dhe po vërsulen si bishat për ta shkatërruar të kaluarën e ndritur, të begatshme dhe të bukur të pasurive shpirtërore dhe materiale tê Shqipërisē Etnike dhe të kombit shqiptar.

“Humbja e një beteje, s’është humbje luftës.

-Betejat, e të kundërtave; midis së mirës dhe të keqes, midis ideve dhe veprave revolucionare dhe atyre reaksionare vazhdojnë”…

(F.SH)

-Këtê libër që e lëqita (lexova) gjatê muajve prill-maj, ia preferoj që ta lexojë çdo shqiptar dhe shqiptare; bile propozoj që, kjo vepêr realiste tê përkthehet në 7 gjuhë të botës, për lexuesit e huaj.

Lexuesit, që do ta lexojnë këtë thesar, do ta njohin të vërtetën e bukur dje,–gjatë 46 viteve tê socializmit ngadhnjimtar dhe të sotmen e shëmtuar, tepër të hidhur të kapitalizmit shfrytëzues dhe disfatist.

Autorit, Gjon Bruçi i dëshiroj shëndet, suksese familjare dhe fitore kombëtare!

10 Maj 2021

May be an illustration of 2 njerëz dhe libër

May be an image of Gjon Bruçi

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...