Home / Histori / “Egyptiske hieroglyffer, skabt for 4.000 år siden, har albansk betydning”

“Egyptiske hieroglyffer, skabt for 4.000 år siden, har albansk betydning”

Maurico Druon,sekretær for det franske akademi: “Albanere tilhører folk, der er ældre end selve historien, og albanernes bedsteforældre deltog i den trojanske krig, ledet af Achilleus (på den ene side) og Hector (på den anden side)”

Lamartini: “Denne nation af dette folk er ikke taget til fods … Dette er landet med helte af hele tiden … Homer der fandt Achilleus, grækerne Alexander den Store, Tyrkerne, Skanderbeg, folk af samme race, af samme blod.”

Lord Byron: “Albanere i deres kostumer gør det mest vidunderlige landskab i verden. Albanerne er den smukkeste menneskelige race, der findes, modigere end deres slotte.”

Braislav Nusic: “Albanere er albanere, der under alle tilstrømninger af folk, bevaret sin type og karakter udtalt. De stod over for romernes angreb, slavernes tætte offensiver, som invaderede alle deres marker, lavlandet og floderne.

Dusko H. Konstantinov:“Albanerne er ældre indbyggere på Balkanhalvøen og direkte efterkommere af de gamle illyrere, som havde bygget den mest magtfulde stat på Balkan”.

Max Myle: “Navnene på mange kendte folk stammer fra det gamle albanske ord ‘Ar’. Det gælder for mange lande i verden.”

Stakkels Hahn: “Albanerne er efterkommere af illyrerne, mens illyrerne er efterkommere af albanerne. Albanerne er albanernes storhertede.

Haki Pasha: “Albanernes historie er ved at opstå, det osmanniske rige tager floden.”

Harold Whitehal: “Egyptiske hieroglyffer, skabt for 4.000 år siden, har albansk betydning”.

Henry Noel Brailsford: “Den primitive albaner er faktisk den ‘Superman’ nietzsche, der drømte om”.

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...