Home / Të ndryshme / JO VETËM …LËNASHJA -ELENA KOCAQI !

JO VETËM …LËNASHJA -ELENA KOCAQI !

 

Zeqir DURAKU

Se, Elena Kocaqi, HISTORIANE; madje

edhe Doktoreshë e historisë

të mund dhe të dijë të shohë …edhe

popullin Pellazg, atje, diku në terrët

e parahistorisë…, por, të mos mund

dhe të mos dijë ta shohë “HUNDËN E VET”

…kjo, është …jo vetëm tej paradoksale

dhe jo vetëm …tej marrëzi shqiptare

që po ngjet te shqiptarët e me shqiptarët

…vetëm që prej pas vitit 1990… kur

shqiptarët; shumica e shqiptarëve

u ABNORMALIZUAN aq shumë e aq keq

sa -t’vërtetën dhe të vërtetat po i quajnë: rrenë

ndëkohë, që, rrenën dhe rrenët po i quajnë

të vërtëtë dhe të vërteta !?!!!

…Prandaj, merreni me mend -ju shqiptarë

që, sa mirë, keni ngelur njerëz normalë

edhe pas vitit 1990 e këndej: Elena Kocaqi

në një videoklip të bërë më 13.02.2021

në “OXYGEN” në YouTube: -Gjergj Fishtën

e quan PATRIOTIN më të madhin shqiptar…

-ndërkaq, që, Gjergj Fishta dëshmohet dhe

vërtetohet fort -se ka qenë dhe është …edhe

më kundërshqiptar -edhe sesa Ahmet Zogolli,

edhe sesa Mit’hat Frashëri dhe, edhe sesa

Esat Pashë Toptani !!!

Dhe, që të vërtetoheni dhe të bindeni

për këtë që e thash theksueshëm këtu më lartë…

mos përtoni, e shikojeni dhe dëgjojeni videoklipin

“OXYGEN Pjesa 1 -Elena Kocaqi” të 13.02.2021

…por, patjetër, pastaj -shikojeni dhe dëgjojeni

edhe videoklipin: “MEMORANDUMI FAMKEQ

I GJERGJ FISHTËS” i publikuar më 30 korrik 2019

në YouTube; …dhe, atëherë, do të bindeni

edhe më mirë e më shumë edhe sesa UNË

-për çka thash, që prej fillimit të kësaj poezie

e deri këtu në fund !

08.02.2021

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...