Home / Shëndetësi / “ME RRENË NUK SHKOHET N’XHENET”, O MARIN !

“ME RRENË NUK SHKOHET N’XHENET”, O MARIN !

Se kildebilledet

Zeqir DURAKU

Marin Mema, ti RREN aq paturpësisht, …aq naivisht
dhe aq ligësisht dhe poshtërsisht… më 18 nëntor 2018
në Youtube, në videoklipin që e bën në “OXYGEN”…

…e, ku e kur thua, ndër të tjera, se: “Vetëm një prijës
ka arritur të na organizojë mirë ne shqiptarëve, dhe, që
ai është Gjergj Kastrioti”, e, jo Enver Hoxha…!?!!!

…Sepse, o Marin Mema, ATË që dihet për Gjergj Kastriotin,
nëse nuk e di edhe më mirë se ti, si TI e di gjithsesi…!
Kurse, për Enver Hoxhën, i di të gjitha, sikurse, që , besoj
se i di edhe TI; apo, duhesh t’i dish edhe ti !?!

…Porse dallimi n’mes MEJE dhe TEJE në këtë ÇËSHTJE
-o Marin, është dhe qëndron në ATË, se, TI, por jo vetem TI
ndër shqiptarë, …vetëm që prej pas vitit 1990… jo vetëm
-e URRENI dhe SMIRONI Enver HOXHËN, poshtërsisht
dhe ligësisht…, ndërkaq që, unë, Zeqir DURAKU
ndaj Gjergj Kastriotit dhe Enver Hoxhës jam i sinqertë dhe
-KORREKT plotësisht !!!

25.10.2019

KËTË E VËRTETOJNË AQ SHUMË FAKTE !


Duhet të jesh, ose shqiptar injorant i RËNDË, apo
duhesh të jesh shqiptar shumë i poshtër dhe i lig
-që të mund të thuash …edhe publikisht se:
“Gjergj Kastrioti ka qenë i vetmi prijës
që ka arritur të na organizojë mirë ne shqiptarëve”
e, të mos thuash …edhe me sa të zë GOJA
se, prijës i tillë i shqiptarëve ka qenë jo tjetërkush
po, bash Enver Hoxha !

…Të thuash se: “Vetëm një prijës ka arritur
të na organizojë mirë ne shqiptarëve, dhe AI
është Gjergj Kastrioti”, …dhe, të mos thuash
se AI prijës ka qenë, PIKËRISHT Enver Hoxha,
është -jo vetëm padituri, poshtërsi dhe ligësi…
që shqiptarët po mund ta shprehin e ta thojnë…
dhe, çka s’po thojnë e broçkullojnë shqiptarët, se,
…vetëm, që prej pas vitit 1990 e më vonë. . . !?!

…Madje, po i them Marin Memës dhe të gjithë
shqipfolësve tjerë që mendojnë si Marin Mema
në këtë pikëpamje e në këtë temë, se, KURRË
populli shqiptar, dhe as paraardhësit e shqiptarëve
-nuk kanë pasur organizator dhe as prijës më të denjë
se sa që e kanë pasur tamam Enver Hoxhën !!!

27.10.2019

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...