Home / Opinion / SA E ÇUDITSHME!

SA E ÇUDITSHME!

Nga Arflet Selmani

Thonë do ta luftojmë korrupsionin- ata që janë më të korruptuarit dhe qi i kanë vendosur themelet e tij!
Thonë do të kemi ngritje ekonomike- ata të cilët e kanë shtrirë për toke ekonominë e shtetit!
Thonë do ta ngrisim nivelin e arsimit- ata që e ulën deri në nivelin zero!
Thonë do ta krijojmë atë që quhet shteti i së drejtës- ata që edhe drejtë nuk ecin!
Thonë do të krijojmë institucione fuksionale- ata që e pamundësuan për vite të tëra një gjë të tillë!
Në fakt këta duke dashur të tregojnë për të mirat që do të bëjnë në mandatin e radhës, tregojnë për krejt të këqijat që i kanë bërë vendit për shumë mandate të shkuara!

May be a black-and-white image of Arflet Selmani, mjekër, sitting dhe pemë

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...