Home / Opinion / 2011 – 2021 – 10 VJETORI i KATËR “MUSKETERËVE” TË 21 JANARIT !
Aktiv

2011 – 2021 – 10 VJETORI i KATËR “MUSKETERËVE” TË 21 JANARIT !

Se kildebilledet

 Shkruan; Gjon Bruçi

Shkodër, 21-01- 2021

Nuk janë “Musketerët” e Parisit, por “Musketerët”

e 21 Janarit 2011: META, RAMA, BERISHA, BASHA.

Meta: – Nxitësi i “aksionit”

Rama:- Organizatori i “aksionit”

Berisha: – Urdhëruesi i vrasjeve

Basha:- Realizuesi i vrasjeve

Nëse këta “Katër Musketerë” do të nxirreshin para bankës së akuzës, nuk do të ishte e nevojshme asnjë lloj SPAK, BHK, KLGJ, KLP, GJKP, ILD, PPH, etj., sepse materialet në dispozicion janë të mjaftueshme për çdo hetues, për çdo prokuror, për çdo gjykatës që ka mbaruar Fakultetin e Drejtësisë.

Po, pse nuk ndodh kjo:

Sepse prapa “Musketerëve” tanë qëndrojnë “Musketerët” e BE dhe SHBA, të cilët, për hir të “stabiltetit” të sistemit që na kanë imponuar, janë gati të pranojnë edhe aksione të tjera në kurriz të shqiptarëve dhe të Shqipërisë.

Imazhi mund të përmbajë: 4 njerëz

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...