Home / Opinion / TË GJITHË KAPITALIN TIM POLITIK E INVESTOJ NË BANKËN POPULLORE KURTI FITIMI 8-10% në vit!

TË GJITHË KAPITALIN TIM POLITIK E INVESTOJ NË BANKËN POPULLORE KURTI FITIMI 8-10% në vit!

Investimi i garantuar!

Përfitimi u takon gjeneratave të ardhshme!

Kosovës do ti këthehet dinjiteti!

Bota do ta shohë se në Kosovë paska njerëz që janë kundër krim politikës!

Në Kosovë nuk do të ketë tendera, privatizime kriminale, zhvatje, koncesione dhe privilegje korruptiv!

Pas 14 shkurtit do të kemi një Kosove të dinjitetshme!

I ftoj të gjithë miqtë e mij anembanë Kosovës e botës ti japin fund poshtërimit të Kosovës martire!

Lavdi dëshmorëve të kombit dhe UÇK!

Imazhi mund të përmbajë: 3 njerëz, duke përfshirëShpëtim Pollozhani, E brendshme

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...