Home / Opinion / PAK KUJTESË, MEQË HISTORIA PËRSËRITET…!

PAK KUJTESË, MEQË HISTORIA PËRSËRITET…!

Tri përpjekje për rikthimin e lavdisë së Ilirikut
1.
Prefektura e Ilirikut, nën Perandorinë Romake-Ilire
Prefecture of Illyricum, 318 – 379
2.
Mbretëria e Ilirikut, e Dushan Nemanjës, mbretëri e shqiptarëve, serbëve (rasianëve), bullgarëve dhe grekëve
Magnum Illyricum, 1346 – 1371
3.
Provinca e Ilirikut, në Perandorinë e Napoleon Bonapartës
Illyrian Provinces, 1809 – 1814

(15 janar 2021)

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...