Home / Histori / Kupola e jashtëqitjes ra, kush e ka radhën?! Mbretërit vdiqën, rroftë Mbretëresha (jo pabreksja leshelisë me shoqe)!
Aktiv

Kupola e jashtëqitjes ra, kush e ka radhën?! Mbretërit vdiqën, rroftë Mbretëresha (jo pabreksja leshelisë me shoqe)!

Imazhi mund të përmbajë: 1 person, syze, Zmadho dhe jashtë

/ Aktuale edhe sot, vazhdohet  vallja e e drejqit, nga këto LI-derra/

31 TETOR 2017

– Pd+lsi ra në 21 Janar dhe në Gërdec, u vulos në qershor 2013.

– Ps+lsi ra në 1 prill 2013 u vulos në qershor 2017.

– Lsi ra me like legenin president e pabreksen kryetare pa parti maj/qershor 2017.

– Ps-ja ra sot me Sajmirin dhe mbrojtjen e tij.

Me sajen filluam rrugëtimin së bashku për fitoren e së majtës kundër fashizmit salinian pd+lsi. Por, saja diku rrugës u ngatërrua, shiti te likja votat dhe mandatin e sigurt të PKSH-së në qarkun e Tiranës për një grusht pare, sepse ambicjet ishin kurthi që fituan mbi vetveten. U treguan më të forta sesa objegtivi, synimi e qëllimi i përbashkët.

Saja, si kali i trojës në ps, por si kollona e pestë e kupolës së jashtëqitjes pd/ps/lsi që është drejt rënies së lirë pa parashut.

Saje tërhiq këmbën zvarrë për ortakët e tutorët e tu në pd, ps, lsi, sali, like, pabreksen, halenë me të tjerë.

Të gjithë do merrni atë që i dhatë popullit për 27 vjet. Mëshira jonë triniteti i shenjtë, burgim, sekuestro, konfiskim.

Ngushëllime dhe të fala nga celula.

Parimisht, moralisht e gjithë kupola e jashtëqitjes ra Sot.

Ky ishte fundi i trepolarizimit pd, ps, lsi me bishtat e tyre.

Atëherë, si i vete halli situatës që të zbatohet reforma, drejtësia, vetingu të shkojnë prapa hekurave salikmoedlulushi pd, ps, lesheli shpk?!

Diçka e re duhet, por çfarë??!!

Nëse e gjeni, bravo ju qoftë, megjse fatkeqësisht për ju nuk jeni aq të zotë të gjeni përgjigjen.

Mos harroni, vëzhgoheni, monitoroheni, dëshifroheni. Kujdes.

Imazhi mund të përmbajë: 6 njerëz, njerëz duke buzëqeshur, njerëz që qëndrojnë dhe kostum

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...