Home / Opinion / Keqëqeverisja krijonë situatë politike kaotike!

Keqëqeverisja krijonë situatë politike kaotike!

Tetov 29, 12, 2020

Një udhëheqës,drejtues apo përfaqësues shtetëror është njëjtë si puna e një dirigjenti, i cili kur e derigjon si duhet orkestrën dhe instrumentistët, ata luajnë muzikë të mrekullueshme.!
Ndërsa nëse ai nuk i dirigjon ashtu si duhet, bëhet kakofoni!
Kakofonia është- Muzika në të cilën të gjithë zërat dhe tingujt tingëllojnë pa një sistem specifik – organizimi ritmik, tonal, harmonik, dinamik dhe melodik quhet kakofoni.
Për të qenë më të saktë, kjo nuk është as muzikë, por vetëm një grup tingujsh kaotikë.

E pra edhe shteti duhet të ketë organizim të duhur, koordinim dhe veprim të duhur, përfaqësim të duhur. Sepse, në të kundërtën bëhet “kakofoni”, e ngjashme me atë të muzikës!!

Kakofonia në muzikë krijonë tinguj kaotikë.

Keqëqeverisja krijonë situatë politike kaotike!

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...