Home / Opinion / SHQIPTAR LERENI PËRRALLAT E IMPONUARA NGA TË HUAJT DHE KTHEJUNI VETËVETËS

SHQIPTAR LERENI PËRRALLAT E IMPONUARA NGA TË HUAJT DHE KTHEJUNI VETËVETËS

XMA Header Image
 Shkruan; dr.Musa Krasniqi
12 dhjetor 2020
Zoti nuk ishte dhe as nuk është i krishterë, as musliman, as ortodoks, as budist, ….
Krishterizmin, islamin, ortodoksizmin, budizmin, …. i krijuan njerëzit e jo Zoti.
Zoti i ngriti e përparojë njerëzit shqipfolës, pëllazgo-ilirët, paraardhësit tanë para krishterizmit, islamit, budizmit, …. Këtë e deshmojnë shkencëtarët tanë dhe të huaj. Këtë e kundërshtojnë vetem armiqt e kombit tonë.
Gjuha jonë hyjnore shqipe është gjuha e të parëve tanë pellazgo-ilir qe u ruajt e trashegua me aq shumë sakrifica, brez pas brezi deri në kohën tonë. Të gjithë ne shqipfolësit – shqiptarët, duhët të jemi krenarë.
Shqiptar lereni përrallat e imponuara nga të huajt dhe kthejuni vetëvetës !

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...